Római mogyorós kávé gyertya

5490Ft

A római mogyorós kávé gyertya szójaviaszból készült premium, vegan, kézzel öntött karamell illatú gyertya, melykülönleges illatpárosítással rendelkezik. Kérj rá egyedi üzenetet!
Bővebb információért olvasd el részletes termékleírásunkat!

5 készleten

Kategória:

Leírás

Amit a római mogyorós kávéról tudni érdemes:
Cafe Frei által fejlesztett, speciális pörkölés-technológiával készült illatos, ízesített kávészemek.
Igazi világkávé, amely végül Olaszországban, ott is legfőképp a római kávézókban lelt végső „meleg” otthonra. Először a maják, a mai Guatemala területén készítettek mogyoró-kávét (legalábbis ők így mesélik). A spanyolok viszont már úgy emlékeznek, hogy bizony ők a „feltalálók”, méghozzá a gyarmati időkben. Akárhogy is történt, az biztos, hogy a spanyolok kakaót is kevertek bele, ahogy aztán az olaszok is. Akik, lássuk be, mogyorónagyhatalom. Sokak szerint a Rómától északra fekvő viterbói mogyoróültetvényeken terem a világ legízletesebb törökmogyorója (Nocciola Romana). Mi is rájuk esküszünk!

A gyertyákat úgy álmodtuk és terveztük meg, hogy egyaránt legyen a szoba éke, miközben melengető illatot áraszt otthonodban. A gyertyák különleges díszítést kapnak, így babaköszöntőnek is tökéletes választás lehet. A gyertyák készítése során  prémium és minősített alapanyagokat használunk, melyek állatkísérlettől mentesek. 100% növényi, GMO mentes prémium szójaviasz, amely az égése során semmilyen károsanyagot nem bocsát ki otthonodban.
– premium
– kézzel készült
– nehézfém-mentes pamut kanóc
– az illatanyagok parabén- és flatátmentesek
– kupakkal ellátva
– karamella
– ásvány díszítés
– Égési ideje: 22-25 óra, 2 x hosszabb ideig égnek, mint a paraffin alapú társaik.
– 100 ml
Hogyan használd?
Első használat esetén, amikor kialakul a gyertya memóriája fontos, hogy 2-3 óráig égjenek, amíg a viasz teljesen felolvad az üveg pereméig.
Ezen kívül minden használat előtt érdemes visszavágni a kanócból, ezáltal szebb és jobb minőségű égést tudunk eredményezni gyertyánknak, valamint tovább tudjuk élvezni az illatos, kellemes gyertyafényt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Római mogyorós kávé gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük